Advertentie

Chrome

Chrome voor Android

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 86.0.4240.110

Chrome: Supersnel surfen op je Android-telefoon

Chrome voor Android is de mobiele variant van de immens snelle browser van Google. De webbladeraar is alleen beschikbaar voor toestellen met Android 4.0 of hoger.

Het marktaandeel van Google Chrome voor pc en Mac groeit gestaag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de browser nu verschijnt op het eigen besturingssysteem van Google. De Android-variant is qua interface erg herkenbaar en iemand die op de computer al met dit programma werkt voelt zich direct thuis. Ook de snelheid -Chromes stokpaardje- is als van ouds indrukwekkend; zware pagina's zijn in een mum van tijd geladen. Heb je overigens al een Google-account, dan importeer je eenvoudig de bladwijzers die je al op je thuiscomputer hebt aangemaakt.

Het tabbladensysteem werkt uitstekend. Alle tabs staan in een overzichtelijk rijtje achter elkaar, waardoor je er lekker snel doorheen bladert. Qua prestaties maakt het overigens niet uit of je meerderde tabbladen open hebt staan, zelfs met 6 verschillende geopende pagina's is Chrome razendsnel.

De simpliciteit en snelheid van Google Chrome is nu ook voor Android-telefoons beschikbaar. Ondanks zijn jonge leeftijd, is deze browser nu al één van de beste webbladeraars voor dit besturingssysteem.

VOOR

  • Laadt pagina's razendsnel
  • Duidelijke tabbladenfunctie

TEGEN

  • Alleen voor Android 4.0 en hoger

Advertentie

Meeste downloads Webbrowser voor android

Advertentie

Chrome

Download

Chrome 86.0.4240.110 voor Android

Advertentie

Beoordelingen about Chrome

Heeft u geprobeerd Chrome? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Chrome

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

×